Jennifer

Jennifer Bakker

Kunstenares

Iets over mijzelf:

Ik ben Jen­nifer Bakker-​Olsem en ben geboren en opge­groeid in Utrecht.

Ik woon in Woer­den samen met mijn man en drie kinderen.

Ik hou van allerlei vormen van creativiteit. En ik merk door de jaren heen dat er steeds op een ander vlak of een aantal vlakken tegelijkertijd een tijdje de nadruk ligt. Door middel van spreken, dans, zingen, schrijven (gedichten, songteksten of wordart), toneel/drama of schilderen probeer ik de processen die zich in mijn leven afspelen of mijn drang om te creëren te uiten.

Ik laat mij door van alles inspir­eren: God, foto’s, de natuur, een lied, een gedicht, een gedachte, een film, andermans kunst en mijn belevenissen.

Een schilderij, foto, beeld of een plaatje zegt zoveel meer dan woor­den. Ik zelf ben een beeld­denker en ik denk dus in plaat­jes. Het is een taal die zoveel gemakke­lijker tot mensen spreekt en iets over brengt. Of dat nu iets posi­tiefs is of iets negatiefs. Het roept emoties bij je op. Het raakt je. Van­daar de naam kun­st­dier­aakt. Ik hoop dat de schilder­i­jen of andere kunstvormen jou mogen raken en/​of inspireren.

In februari 2014 ben ik begonnen met het geven van cursussen in de Meerpaal in Woerden. Dit heb ik met veel plezier gedaan tot oktober 2015.

Sindsdien hou ik mij vooral bezig met mijn eigen collectie, particuliere opdrachten en verschillende projecten. Maar een keer een privéles geven of een workshop behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Neem contact op als u hierover informatie wilt.

Een tegel met eigen spreuk erop bestellen kan ook of een poster of kaart bestellen van bepaalde kunstwerken behoort ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op.

Ook spreek ik in kerken of voor vrouwengroepen en ben ik actief bij de projecten van Stichting Arts Alive, zoals het Wandeltheater Dolorosa, het Theaterweekend en de Arts Summit.

Voor vra­gen, opmerkin­gen of pri­j­sop­gave kan je het contactformulier
invullen. Ik zal zo snel mogelijk reageren.

Jen­nifer