Ladies High Tea in Soisson

Op vrijdagmiddag 15 maart vertrokken mijn moeder en ik naar Vasseny, Frankrijk. Na een lange autorit kwamen we eindelijk op de eindbestemming aan. Wat was het goed om Gilles en Meike weer te zien! Naast het broodnodige delen van alle ins en out in elkaars leven, zijn we heerlijk gaan slapen.
De volgende dag zouden we beginnen met een rondleiding in de stad Soisson. De Kathedraal en de Abdij bezoeken waar Meike haar rondleidingen geeft als gids. En de Franse markt bezoeken.

De abdij in Soisson
De kathedraal in Soisson
Kunst door heel de stad verstopt. Deze is van de beroemde beeldhouwster Camille Claudel.

In de middag kwamen de Ladies aan en hebben we ons lekker comfortabel gesettled met thee en taart op de bank. Ik heb toen gedeeld over de intimiteit met de Vader en hoe dat je identiteit bevestigd en hoe we geschapen zijn om in relatie te leven met God en elkaar. Daarna een tijd van gebed gehad, waarin een ieder gezegend en bemoedigd naar huis ging. Een hele fijne middag.

Tijdens de high tea…

De volgende dag zijn we eerst naar de kerk in Soisson geweest, waar ik een bemoedigende profetie voor de gemeente mocht delen. De hele dienst werd speciaal voor mij ondersteboven gekeerd. Ook leuk om een aantal mensen weer te zien. Frankrijk heeft echt een speciale plek in mijn hart. Daarna zijn mijn moeder en ik naar Chantilly geweest en hebben daar genoten van het culturele erfgoed van Frankrijk. Al met al een zeer geslaagd weekend op alle fronten!

Mijn moeder en ik met het kasteel van Chantilly op de achtergrond.