Yib Leiders Track

Het team

Gevraagd om mee te helpen om leiders te trainen die het onderwijs van Yib Know-Grow-Go kunnen gaan geven aan vrouwen in hun omgeving, zodat zij hun bestemming vinden en daarin gaan wandelen.

Als eerst organiseerden we twee informatie avonden, eentje in oktober en een in november, waarop vrouwen konden kennismaken met Yib en konden kijken of ze een klik hadden om deze cursus te volgen. Daarna hadden we met de vrouwen die zich inschreven een gesprek om te kijken of ze geestelijk volwassen genoeg waren om hieraan deel te nemen.

Het voorstellen van het Yib Leiders Track team.

Na de gesprekken begonnen we in januari met de avonden en eindigden in mei met een hele dag waarin de deelnemers het laatste onderwijs ontvingen, hun personal powerplan presenteerden in de kleine groepen en hun certificaat kregen.

Tijdens een Yib Leiders Track avond

Het was een intensieve maar zeker een mooie tijd! Waarin we de vrouwen hebben zien groeien en openbloeien. Het mooiste was het moment waarop ze hun personal power plan presenteerden en de manier waarop. Speciaal om daar getuige van te mogen zijn.

De deelnemers van het groepje wat ik begeleidde met hun certificaat! Helaas waren twee deelnemers verhinderd en staat de complete groep niet op de foto.

Wil je meer weten over Yib en hun activiteiten klik dan op deze linkhttps://www.yourinnerbeauty.eu/